Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co powiecie o fs2000

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Co powiecie na temat tej broni ?

Mi osobiście się z nią dobrze gra jak rashuje bo jest szybka tak samo lubie grac z pp19 :)

Ale może wy się wypowiecie bo gram dopiero z nia 2 dni wcześniej jakoś mnie nie interesowała

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja się wypowiem tak. Jak umiesz grać to każda broń będzie fajna oczywiście oprócz m16a3 ;s. Osobiście podoba mi się fs2000, aczkolwiek podoba mi się jednocześnie 10 innych broni ;). Aktualnie gram K2 full customize i muszę przyznać, że również przyzwoicie się gra.

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli z "lowską" bronią ;). To, że wygląda jak broń mietka z pod śmietnika to nie oznacza, że jest słaba ;s. Polecam też również m4a1 po full customie lub m416, ale to już takie naciągane, ponieważ moim zdaniem każda broń ma "coś w sobie". Jedynie odradzam te różne smg od małych rang z możliwością customizowania pokroju K1A lub K7 bo to według mnie nie wypał - do tego dochodzi xk-8 i ACR.

Opublikowano

fs2000 to dla mnie za dobra broń, wolę używać ak47 to od najniższej rangi, mac10 lub jakiejś innej broni SMG z tych pułapów (ale kika i tak wyłapię!). Idzie wyciągnąć unby chociaż powszechnie te bronie są znane jako zwykły szajs. Na OMA latam z p90, chociaż skończyło mi się niedawno, to teraz ciągnę z ak. Czasem się kupi gietke albo m4 na cw :)

Bywalec
Opublikowano

Właśnie sam zauważyłem, że dość dobra broń :_)

Co do k2 full ulepszonego hmmm... pomyślę nad tym ale szkoda mi kasy bo to troszkę lowska bron ;P

Oj zdziwiłbyś się.

K2 jest strasznie celna.

Sam byłem sceptycznie nastawiony kręcąc o niej review.

Jednak jej celność i DMG mnie zaskoczyły.

Tutaj możesz obejrzeć ten filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=oQ072Ifm8Gc

A co do FS2000 to nawet tym jakiś czas grałem.

Dość dobrze się gra.

Mały reciol ma, ale zdecydowanie lepiej gra się K2

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

A ja nie biegam.

Dostałem na dzień to zrobiłem review :3

Wolę swoje 26 permów, ale K2 jest godna polecenia jeśli tych 26 permów nie masz :)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

bobson, napisze tutaj ostatni post. Według mnie permów nie opłaca się kupować za nx, no chyba, że masz w ciul nx'ów. A tak to wystarczy, że kupisz broń za gp na 90dni i wtedy zobaczysz o co mi chodzi. Tzn. przynajmniej ja tak mam, że tak czy inaczej jak kupisz perma to pograsz nim z 2 tygodnie i się znudzi. Zapomnisz o nim i będziesz chciał więcej. Nx'ów nie będziesz miał to bronie za gp będziesz kupować. Często pewnie będziesz wracał do swojego perma, aczkolwiek tak czy inaczej będziesz kupować bronie na bieżąco, na 1-7 dni.

Opublikowano

bobson, napisze tutaj ostatni post. Według mnie permów nie opłaca się kupować za nx, no chyba, że masz w ciul nx'ów. A tak to wystarczy, że kupisz broń za gp na 90dni i wtedy zobaczysz o co mi chodzi. Tzn. przynajmniej ja tak mam, że tak czy inaczej jak kupisz perma to pograsz nim z 2 tygodnie i się znudzi. Zapomnisz o nim i będziesz chciał więcej. Nx'ów nie będziesz miał to bronie za gp będziesz kupować. Często pewnie będziesz wracał do swojego perma, aczkolwiek tak czy inaczej będziesz kupować bronie na bieżąco, na 1-7 dni.

Hmm post po poście i zupełnie zmieniamy temat rozmowy

Ostatnio już bardzo dawno nie grałem tą bronią, ale ogólnie z tego co pamiętam to spoko z celnością, a przede wszystkim szybkostrzelna, nie rozpisując się za bardzo po prostu godna polecenia

@bobson

gratuluje ładnego nicku :DDD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@bobson

gratuluje ładnego nicku :DDD

Wiem to jest moja ksywka tak na mnie od przedszkola mówią, nie czepiaj się że podobnie brzmimy nie chce się chwalic ale n forum dłużej chyba jestem xD

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Wiem to jest moja ksywka tak na mnie od przedszkola mówią, nie czepiaj się że podobnie brzmimy nie chce się chwalic ale n forum dłużej chyba jestem xD

taaa rok dłużej, ale siedzę na mpc od 2010 i w życiu cię wcześniej nie widziałem (łączone konta mialem dlatego data rejestracji inna)

- nie czepiam się :P

ale nie offtopując, trzeba coś dodać to polecam na małe mapki, na dużych też spokojnie daje radę, ale na małych jest nią więcej zabawy :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jeszcze dodam ze dobrze , przynajmniej mi z niej głowy wchodzą :)

Ale pod względem bań to tylko gieta i nic więcej z tej to sie buły szarpie na średnich mapach.

btw.

Szkoda że tak mało jest snajperek za gp na te niższe lvl, no i tak z czym lepiej chodzić l96a1 czy tpg 1 ?

Bo ostatnio porzuciłem granie snajperkami i bawię się w rashowanie z pp 19 fs2000 i p90 ^^

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...